WIE ZIJN WIJ

WIE ZIJN WIJ

Wij, Brigitte en Rob, heten u van harte welkom op ons heerlijke stekje. Als samengestelde ouders van 6 “uitgevlogen” kids zijn wij spontaan met ons gastenverblijf begonnen in 2017/2018, gewoon omdat we de ruimte hebben en Brigitte het heerlijk vindt om mensen te vergasten. U verblijft in ons gastenverblijf, een SUITE (2 pers.) of STUDIO (2 pers.) of APPARTEMENT als combinatie van de SUITE en de STUDIO, voor standaard 4 personen, gelegen in onze basement, WK12 basement, van onze privéwoning, met volledige privacy.

Maar als het nodig is staan wij u graag met raad en daad bij. Dat is het persoonlijke tintje dat u vindt op WK12. We kunnen u vele faciliteiten bieden.

Ons privé woonhuis is van 2011, door ons zelf ontworpen en van vele technische snufjes voorzien. In het kader van duurzaamheid wekken we onze eigen elektriciteit op met zonnepanelen en wordt het huis in de winter verwarmd en in de zomer gekoeld middels een warmtepomp met bijbehorende 3 bronnen van elk 150 m. diep. Middels een luchtbehandelingssysteem, afzuiging en inblaas, met warmte terugwinning en vrije koeling wordt het volledige huis geventileerd. Het gehele huis is voorzien van de nodige domotica en overal is de beschikking over een WIFI (min. 50/30). Voor uw en onze veiligheid is het gehele huis voorzien van een brandmeldinstallatie en noodverlichting. Zo ook van een CCTV – en inbraakalarmering installatie. WK12 basement is geheel een autonome wooneenheid binnen onze privé woning.

 

Brigitte heeft de gehele inrichting gestyled, ook uw ruimtes, waar we gepast trots op zijn. Voor nadere info zie IAB. Ook voor het bestellen cq verkrijgen van de interieur accessoires. Scroll er eens door heen voor ideeën en/of inspiraties. Interieur Adviseuse Brigitte: Brigitte maakt graag een afspraak met u voor een oriënterend gesprek.

 

Wij vinden het leuk, met en voor u, uw verblijf zo aangenaam en bijzonder mogelijk te maken. Wij hebben al vele verzoeken gehad, zoals romantische avonden bij kaarslicht, speciale gelegenheden (verjaardagen/ trouwdagen/ meiden weekend), wellness-, vis-, game-weekend, high-tea, uitval plaats voor fiets/wandeltochten, zelfs vloggers en filmploegen hebben ons bezocht

Schroom niet uw wensen kenbaar te maken. Vragen staat immers vrij. Wij denken graag met u mee.

De gehele accommodatie is alleen bereikbaar met een “druppel” en u kunt, als u dat wilt, geheel zelfstandig inchecken middels een sleutelkluis.

Gelegen direct aan het water (uitloper van de  Maas) in een prachtig gebied waar het ook aan bos, strand en vele fietsroutes niet ontbreekt.

Bekend van TV/RTL5: “Wie, woont, waar?” Aflevering 17-2-2020.

In een mooie veelzijdige omgeving met o.a. de Mookerheide, Heilige Landstichting, oorlogsmuseum, golfbaan, dierentuin kortom voor iedereen wat.

Op de plassen varen, zeilen of (kit)surfen, SUP-pen vissen of in de winter zelfs schaatsen vanaf onze eigen aanlegsteiger.

In ons handboek in uw accommodatie vindt u hiervan een overzicht, idem voor de eerste inkopen en prima restaurants (zie ook AANBEVELINGEN op deze pagina).

Bovendien centraal gelegen voor een bezoekje aan de gezellige stad Nijmegen, Arnhem, Venlo of zelfs Duitsland. 25 minuten rijden van vliegveld Weeze (D).

We kunnen u vele faciliteiten aanbieden, zoals o.a. een verwarmd zwembad (minimaal 21-23 gr. in de zomermaanden), jacuzzi SUNDANCE CAMEO 880 (buiten zomerseizoen, 5-6 pers.) en sauna (5-6 pers.), buitendouche, omkleedruimte met toilet bij onze wellness hoek, zitkuil met open haard hout gestookt, ligstoelen, EV box voor opladen van uw elektrische auto (3x24Amp.11kW), E-bikes en standaard fietsen, retro-scooter, RIB met buitenboordmotor (4 pers.), iSloep (12 pers.), SUP-board, lounge hoek met gashaardje op ons “strandje” met zonnedoek, eigen aanlegsteiger, grote pick-nick tafel met vuurkorf en BBQ op houtskool of lekker makkelijk met de Cobb, hangstoelen/”eitjes” op de steiger, fitness ruimte annex game room (35 m2/ make over jan. 2021), met loopband/home-trainer/fitness kracht station, tafelvoetbalspel, darts, retro home-cinema-play set met Wii, PS2 en Apple TV en een kast vol met oud-hollandse spelletjes. Van “mens erger je niet” tot “kolonisten van Catan”. En uiteraard zijn er diverse buitenspelen aanwezig voor in het water of op het (kunst)gras.

De SUITE (18_24 m2) is te vergelijken met een luxe hotelkamer en een separate badkamer (6m2) voorzien van douche, toilet en grote wastafel. De STUDIO (45_51 m2) is een complete wooneenheid met ingerichte keuken en 4 pers. eettafel, een ruime zitbank en een slaapgedeelte met 2 pers. Kingsize bed en een grote kledingkast. Verder een bureau als werkplek met vaste internet aansluiting.

 

De STUDIO is ook uitstekend geschikt voor zakelijk gebruik of “LONG STAY”.

 

We verhuren of de SUITE of de STUDIO of beiden als APPARTEMENT (75 m2). Een van deze 3 mogelijkheden altijd met de separate badkamer. U bent in deze altijd onze enige gasten als u een van deze 3 mogelijkheden boekt.

Heeft u iets te vieren of wilt u de persoon met wie u ons plekje aan het water bezoekt extra verrassen, dan bieden wij hiervoor verschillende mogelijkheden aan. U heeft de mogelijkheid om tot 24 uur voor uw aankomst aan te geven of u gebruik wilt maken van één of meer van deze extra upgrades. Wij zorgen dat bij aankomst alles voor u klaar staat.
Zoals o.a.:

 • 🍾 Fles Champagne bij aankomst
 • Borrelplankje 
 • 💐 Verse bloemen 
 • 💌 Felicitatiekaart 
 • 🎈 🎂 Ballonnen/versiering 
 • ❤️ Trouwen vanaf deze locatie

Heeft u andere wensen laat het ons dan weten, dan bekijken wij wat we voor u kunnen en mogen betekenen.

Niet alle faciliteiten (op basis van beschikbaarheid) zijn gratis maar tijdens uw verblijf is er o.a. gratis gebruik van een koffiezetapparaat (met verse bonen in de STUDIO) en een uitstekende WIFI (gehele accommodatie). Zie “VOORWAARDEN” en de geboden “FACILITEITEN”.

Op verzoek kunnen we u een overzicht van alle aanwezige faciliteiten laten toekomen met een eventuele bijkomende toeslag (standaard).

B&R in vogelperspectief

video WK12 RTL5:

“Wie woont waar”

(uitsnede/montage)

WK12 basement

Land van Cuijk

AANBEVELINGEN

RESTAURANTS FOOD

De volgende restaurants kunnen wij u aanbevelen.

verder:


IN DE OMGEVING

De volgende uitstapjes kunnen wij u aanbevelen.


DIVERSEN

 • ALARM nummers:
  • Algemeen 122 (SPOED URGENT)
  • Algemeen 0900-8844
 • Huisartsenpost Cuijk-Boxmeer: Maasziekenhuis Pantein, Dokter Kopstraat 1, 5835 DV, Beugen: tel: 0900-8880
 • AED: Stroomrug 1,  5432 KD CUIJK
 • Apotheek: MEDIPOORT, Spinding 13, 5431 SN CUIJK
 • Parkeren op locatie
 • JUMBO op 1.200 m.
 • BBQ op ons “strandje”