Sympathie

BOEKEN met een GOED GEVOEL

Ontvangen berichten, reacties e.d. in verband met “Last onder dwangsom” en daardoor gedwongen sluiting van onze B&R na 10-7-2022.

Met onze hartelijke dank voor uw reactie en steunbetuiging.
This e-mail is verzonden vanaf de website www.brexclusiefovernachten.com

20 van: Dion H *** 21-6-2022
Bericht:
Wat ontzettend vervelend om te horen dat jullie dichtmoeten! Dat slaat in mijn ogen nergens op. Alles aan mijn vorige verblijf was geweldig en ik heb zelfs aan meerdere mensen de B&R aangeraden. Alle regels, mogelijkheden en prijzen waren vooraf netjes en duidelijk gecommuniceerd voordat we arriveerde. Ik hoop dat jullie open blijven zodat ik alsnog binnenkort een heerlijk weekendje weg zou kunnen boeken bij jullie. Ik duim voor jullie.

19 van: Jan op het H*** 20-6-2022
Bericht:
Zonder B&R waren we nooit in Cuijk terecht gekomen.
Wat een naar bericht vonden we op de website van de Bed en Breakfast van Brigitte en Rob.
We hebben daar altijd graag overnacht en hebben Brigitte en Rob als prettige en voorkomende gastvrouw en -heer ervaren. Dit zijn mensen die staan voor hun vak en dat graag tot in de puntjes willen verzorgen. De door hun geschapen ambiance trekt dan ook niet het “feest” publiek aan waarvan je nachtelijk lawaai zou mogen verwachten. Hoe is het mogelijk dat door een actie van één persoon zo’n fijne uitvalsbasis zou moeten stoppen. We hopen en verwachten dat de Gemeente Cuijk zulke ambassadeurs van hun Gemeente juist stimuleert in plaats van torpedeert.

18 van: Bart Willem *** 19-6-2022
Bericht:
Het zou enorm jammer zijn als deze locatie wordt gesloten. Mijn vriendin en ik hebben hier namelijk een top tijd gehad en zouden dit graag nog een keer overdoen!

17 van: Frans B*** 19-6-2022
Bericht:
Kennelijk een ongefundeerde paniekreactie van een overijverige ambtenaar. Jammer voor het toeristische imago van Cuijk.

16 van: Diana&Gerard M*** 18-6-2022
Bericht:
Absurd dat 1 incident zo een mooi initiatief ten gronde richt!

15 van: Raoul H*** 18-6-2022
Bericht:
Heel erg jammer als jullie maar ook andere niet meer kunnen genieten van deze heerlijke plek om te delen. Heel erg zonde dat een persoon dit kan aanrichten. Hopelijk komt er nog verandering/verbetering in het proces waardoor jullie wel open kunnen blijven want het zou eeuwig zonde zijn als jullie gasten maar ook jullie zelf niet meer met dat goede gevoel kunnen genieten!

14 van: Angelique en Harm E*** 18-6-2022
Bericht:
Wij, andere directe buren van Rob en Brigitte, ervaren absoluut geen enkele last van de B&R naast ons.
Wanneer je woont met directe buren is het logisch dat er gepraat wordt in de tuin, bezoek ontvangen wordt, kinderen spelen voluit, tieners chillen, draaien muziek, etc, dat is hoorbaar… uiteraard. Is dat last?
Wanneer je dat ervaart als last is het wellicht een optie om in het buitengebied te gaan wonen?
We wonen hier vrijwillig aan een recreatieplas waar o.a. vele bootjes varen, dat gaat gepaard met meer (gezellig) geluid en bekijks dan overlast van buren.
Het is onbegrijpelijk en vooral zeer onterecht dat de gemeente obv 1  klagende asociale buurman zo een rigoureus besluit neemt tot het sluiten van de zorgvuldig opgebouwde B&R.
Rob en Brigitte runnen met volle passie al ruim 6 jaren hun B&R.
Wij gaan er dan ook vanuit dat het ‘recht’ dit onbegrijpelijke en oneerlijke besluit weer recht zet! En dat Rob en Brigitte gewoon door kunnen gaan met dat waar ze zoveel energie en genoegen van krijgen!
Liefs, jullie buren

13 van: Linda F*** 18-6-2022
Bericht:
We waren zooo benieuwd naar jullie b&b, alleen maar positieve recensies, en dan moeten stoppen om 1 buurman?? Wat ontzettend jammer!!! Hopelijk kunnen jullie hier nog tegenin gaan en kunnen jullie jullie prachtige b&b voortzetten!

12 van: Kiek B*** 17-6-2022
Bericht:
wat een naar bericht, dat jullie moeten sluiten. jullie b&b is een prachtige oase van rust en zorgzaamheid. ik heb me er heerlijk verwend gevoeld. hopelijk komen jullie er met de gemeente uit. sterkte. groetjes Kiek

11 van: Flo T*** 17-6-2022
Bericht:
Onbegrijpelijk dan jullie dicht moeten vanwege 1 incident en 1 buurman die daar mis? gebruik van maakt om de b&b te stoppen.
Wij hebben de strenge regels die jullie hanteren altijd toegepast en ze waren zeer duidelijk en helder.. Niks mis mee, voor niemand!
Heel veel sterkte en houd moed!
Warme groet
Floriëtte en Wim de B***
Ps ik zou nu heeeel veel  feestjes  en borrels  buiten gaan geven en de hele buurt blijven uitnodigen.
Dat geeft veel meer over last dan een b&b.
Maar dáár komt de buurman dan wel achter!

10 van: Samira R*** 17-6-2022
Bericht:
Geachte heer, mevrouw.
Het kan toch niet zo zijn dat door een eenmalige situatie deze fantastische plek zou moeten verdwijnen. De eigenaren doen er alles aan om hun gasten een onvergetelijke tijd te laten beleven, rekening houdend met de medebewoners in de wijk. Ik vraag u daarom om over u hart te strijken en dit prachtige gezin hun B&B te laten behouden. Ze hebben hier hun ziel en zaligheid ingelegd en het zou jammer zijn als u het verzoek van 1 persoon zou toekennen.
Hopende op een positief besluit. Mvg S R***

09 van: Johan B*** 17-6-2022
Bericht:
Met mijn vrienden hebben wij een super verblijf gehad bij jullie! We werden zeer vriendelijk en netjes  ontvangen. Er werd op de huisregels gewezen. Het zo erg zuur zijn als jullie moeten stoppen. Want jullie doen het fantastisch. Hoop dat jullie het tegen kunnen houden!!

08 van: Josine J*** 17-6-2022
Bericht:
Wat verschrikkelijk om te horen! Jullie hebben echt een goud plekje gecreëerd. En het was geweldig hier als gast gebruik van te mogen maken alle gastvrijheid was echt perfect en de regels zeer duidelijk en goed te waarderen en respecteren. Dat een vervelende gast de regels niet waarborgt kan natuurlijk gebeuren. Maar al zeg ik het zelf als je naast buren woont heb je ook zonder B&B wel eens last van elkaar door geluidsoverlast van feestjes of dergelijke dus eigenlijk is dat een hele normale zaak en snap ik echt niet waarom jullie dicht moeten. Mijn stem hebben jullie om open te blijven alles is keurig en tot in de perfecte puntjes geregeld bij jullie! P.s hoeft niet anoniem Groetjes Josine

07 van: Lauren S*** 17-6-2022
Bericht:
Wat een vervelend bericht, want wij hebben destijds ontzettend genoten van ons verblijf en hadden graag nog eens terug gekomen. De regels werden voor ons bezoek toegestuurd, en bij aankomst nog eens extra benadrukt. Dat het zover is gekomen dat er moet worden gestopt met de B&B verbaast ons dan ook zeer. Hopelijk kan dit nog worden terug gedraaid. Gr Lauren

06 van: Johan K*** 16-6-2022
Bericht:
Hallo,allereerst hebben wij ,Bianc en ik het heerlijk gehad .Van alle gemakken voorzien en heel fijn contact met host.Bovendien werd erop gewezen dat we ons aan rusttijd houden ivm omgeving ,cq buren. En logisch ook , Nam niet weg dat we echt genoten hebben en dit een prachtige herinnering heeft gemaakt bij ons.Dat dit nu stopt ,juist door zg overlast vind ik zo onrechtvaardig.Deze mensen hebben juist alles gedaan om voor gasten ,een geweldig verblijf te geven ,en voor omgeving geen tot heel weinig last. Waarom??waarom is dit fout ,of waarom wordt dit misgunt? Ik hoop dat er nog eens nagedacht wordt en heroverwogen.Dit mag juist in deze tijd ,waarin iedereen behoefte heeft en rust en genot in Nederland. Niet verloren gaan   !!
Ik hoop dat men beseft dat dit niet zo mogen .ik geloof dat goede overwint      en dat wij volgend jaar weer mogen genieten daar    gr .Johan K***

05 van: Anita B*** 16-6-2022
Bericht:
Ongelooflijk!!! Wat een buurman. Wellicht staan op fundament nog wat hutjes op de hei te koop. Wij hebben heerlijk genoten bij jullie en wisten dat we na 23.00 uur rustig moesten zijn. Dit was ons vriendelijk gevraagd. Heeft deze man zelf nooit gasten?? Of kinderen ?? Maar ook….. wat een actie van de gemeente Cuijk. We hebben geen beleid dus nu maar zo!! En dat na al die jaren. Is er toevallig wel toeristenbelasting geïnd??
Wij zeggen fouten maken is menselijk ze herstellen is GROOTS. Succes Ron en Brigitte wij komen graag weer terug

(B&R: uiteraard dragen wij toeristenbelasting af aan gemeente Land van Cuijk en verrekenen wij BTW)

04 van: Esmee S*** 16-6-2022
Bericht:
Super jammer dat jullie dicht moeten, wij hebben het altijd zo fijn gehad. We zouden willen dat we dit konden stoppen! Super mooie plek en ook gek dat dit jullie dicht moeten jullie waren altijd netjes met de regels, en je zou zeggen dat hier geen overlast van zou kunnen komen… hopelijk gaat het toch nog veranderen zodat wij snel weer kunnen genieten bij jullie!!

03 van: R. H*** 16-6-2022
Bericht:
Wat een vervelende situatie en onbegrip van jullie buurman.
We hebben zo genoten van jullie stekje aan het water.
Geef elkaar de ruimte en laat elkaar leven.
Van overlast was geheel geen sprake en er gebeurt zeker in al die jaren wel een keertje wat maar is dit nu de oplossing?
Kinderachtig
Zet hem op Brigitte en Rob.
Groet

02 van: G.J. M*** 13-6-2022
Bericht:
Waar gaat dit over? Als ik nu op bezoek ben met mijn partner, was is dan het verschil? Huisregels zijn heel duidelijk en wordt bij aankomst op vriendelijke manier nogmaals op gewezen. Volhouden Brigitte&Rob want wij komen graag nog eens terug. Groet Gert Jan.

01 van: Caroline J*** 11-6-2022
Bericht:
Wat een zuurpruim die Buurman, vast en zeker Jaloezie.  Als dat nou vaker voorkwam oké. En gemeente Land van Cuijk stel eens duidelijke regels in jullie Gemeente! Brigitte die dit 6 jaar lang met hart en ziel runt, is dat nou allemaal voor niets geweest??? Door 1 lastige gast en een lastige Buurman C de R . Ik vraag uw om wat coulance wat betreft de B&R van Brigitte en Rob. Groetjes en sterkte Caroline J***.