210901 Geurbeleving bij B&R

Geurbeleving: érg belangrijk als het gaat om onze waardering van een ruimte. Ruikt het ergens lekker, dan voelen we ons op ons gemak, beoordelen we de omgeving positiever en willen we er (onbewust) door deze positieve ervaring weer terugkomen.

En ook dat gevoel willen wij als B&R exclusief overnachten onze gasten laten beleven.

In samenwerking met Sense Company hebben wij onze B&R exclusief overnachten voorzien van een geursysteem aangesloten op ons ventilatiesysteem. Dit systeem voorziet middels de koudvernevelingstechniek de gefilterde en duurzaam geconditioneerde inblaaslucht van een geur. De geventileerde ruimtes worden hierdoor voorzien van frisse verse lucht met een specifieke geurbeleving.

 

In deze periode maken we gebruik van de geur: TRANQUILITY

Een volle geur die het frisse van limoen en sinaasappel, het warme van patchouli en het bloemige van lavendel combineert. Tranquility helpt bij het ontspannen van lichaam en geest door haar stressverlagende en rustgevende werking.

 

Kom deze beleving ervaren en BOEKEN met een GOED GEVOEL bij B&R exclusief overnachten

0 Comments

Leave your reply